Anna Charisma Chalet

Cazare
  • DESCRIERE

  • Cum ajung

Anna Charisma, Cabana Carpatină este o poveste despre pasiune, tărie, virtuți și multă muncă. În același timp este și o poveste despre senzualitate, eleganță, echilibru și calm. Este un loc creat pentru a te retrage într-un sanctuar al luxului ascuns adânc în inima naturii. Aici îți vei găsi echilibrul departe de tumultul, problemele și regulile lumii artificiale, vei descoperi libertatea sălbaticului, a naturalului și răsfățul. Însăși clădirea are o istorie remarcabilă, trecând prin diverse schimbări de-a lungul anilor.

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în 1939, cehii au folosit clădirea pentru a alimenta cu apă fabrica de arme secretă din apropiere, la Mîrșa. Mai târziu, în timpul regimului comunist, locația a găzduit sesiunile de vânătoare și petrecerile secrete ale elitei de la acea vreme. După revoluția din 1989, în perioada de privatizare, vechea clădire a fost cumpărată de actualii proprietari și transformată într-o casă de oaspeți.

În 2019 cabana a fost renovată din nou pentru a deveni această „bijuterie ascunsă” în natură. Pe drum către cabană vei întâlni poduri suspendate, cascade și obiecte de artă. Bianca și fiica ei, Anais vă vor ura bun venit. Bun venit în lumea lor!

Acces: auto, pedestru, mountain-bike.

Latitudine

45.642638208252045

Longitudine

24.42796008400914

Accesează coordonatele in Google Maps:

Găsește locația