Amenajare traseu

Misiunea noastră este de a oferi experiențe complete, de înaltă calitate, în aer liber, în zonele montane și colinare ale județului Sibiu. Siguranța este unul dintre aspectele la care ținem foarte mult, iar amenajarea traseelor “la cel mai mic detaliu este crezul nostru prinicpal. Astfel am studiat și realizat câteva documente care să ne ghideze pe drumul refacerii infrastructurii și al remarcării traseelor de drumeție și cicloturism din județul Sibiu.

Aici vei găsi informații cu privire la proceduri de marcare a traseelor, signalistică unitară, specificații cu privire la mentenanța traseelor de-a lungul unui an, dar și a ecologizării acestora, astel încât acestea să fie practicabile în siguranță și să ofere o experiență dintre cele mai plăcute drumeților care ne traversează meleagurile. Tot aici vei găsi informații cu privire la înființarea și omologarea noilor trasee, sau la organizarea unui eveniment sustenabil pe traseul ales de tine.

Ne dorim ca prin exemplele de bună practică pe care le documentăm, să accesibilizăm drumeția pentru un număr cât mai mare de oameni, de toate vârstele și categoriile fizice, să standardizăm infrastructura de orientare turistică a traseelor și să le oferim un aspect unitar. Totodată urmărim să eficientizăm procedurile de identificare a noilor trasee turistice, de creare și mentenanță a acestora, să susținem și să unim comunitățile locale, să promovăm operatorii turistici și să oferim astfel experiențe de calitate înaltă pe toate traseele de drumeție din județul Sibiu. Ne dorim ca traseele de drumeție din județul Sibiu să reprezinte o garanție de siguranță și calitate a experienței turistice, și un exemplu de bună practică pentru amenajarea și promovarea traseelor de drumeție din România.

Dacă valorile tale rezonează cu ale noastre, amenajează și tu un traseu! Găsești aici toate informațiile, cum.