Vara asta fii liber în aer liber!

Articol blog Anii Drumetiei
Ani Drumetiei icon 2 min.

Așa sună provocarea.

Ieși din casă, mergi într-o drumeție, încearcă o experiență, experimentează un mountainbike electric, gustă o plăcintă cu mere de la un producător local, întinde păturica pe o pajiște și fă un picnic, descoperă munții, cutreieră colinele, culege o floare, ia o gură de aer, inspiră adânc, zâmbește, bucură-te, fii liber în aer liber.

Razele soarelui se furișează deja printre norii primăverii, termometrele încep să urce încet- încet în grade, și odată cu ele și optimismul nostru. E vară în Sibiu! E timpul să deschidem larg geamurile, să ne bucurăm de natură, de căldură, de prieteni, de emoții și de noi activități.

Sibiul rămâne și sezonul acesta ambasadorul drumețiilor. Oferta de vară prezentată la Târgul de Ecoturism se adresează tuturor și se adaptează perfect specificului fiecăruia dintre noi. Vă doriți o drumeție cu copilașii sau cu cățeii, sau și-și? Cei de la ComKultur Travel propun exact acest lucru – câte un traseu, la fiecare final de săptămână, dedicat familiilor aventuroase. Ei înșiși fiind una dintre ele.  Vă doriți un traseu cu povestiri și amintiri demne de cărțile cu basme? Adela Dadu, ghid de turism, croiește experiențe despre care se va mai vorbi mult timp după ce veți ajunge acasă. Și o să vreți să vă întoarceți. Vă doriți ture sportive? O plăcere pentru Florin Ionescu, ghid montan, care vă îndrumă negreșit pe potecile șerpuite și pe tărâmurile mistice ale munților noștri. Transylvania E-Bike Tours și Trail Guide se dovedesc a fi gazdele minunate pentru ce va fi cea mai fantastică plimbare cu bicicleta din câte ați mai făcut. Nu numai că vă arată meleagurile Văii Hârtibaciului, doar de ei știute, dar le și presărează atent cu mici povești și anecdote.

Cu sufletul la gură așteptăm și zilele acelea și mai calde, cu picioare în apă rece și plimbări boeme pe malul râului. Încercați și o tură pe canoe cu cei de la Inter Pares sau cu SUP-urile celor de la Powplaca.

Iată că am ocupat deja luna august cu activități de weekend. Tu ce faci sâmbăta viitoare?

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.