Lejer, de primăvară: hai afară

Articol blog Anii Drumetiei
Ani Drumetiei icon 2 min.

Iu-hu a venit primăvara. Haideți că așteptam momentul acesta încă din noiembrie, pe când vă încurajam să nu mai fiți comozi și să ieșiți din case & apartamente, că face bine la zen.

Natura învie, iar odată cu ea și cheful nostru de a scoate capul din bârlog – ne scuturăm de praf, facem 5 flotări și ieșim la joacă. E momentul perfect pentru explorat. Și nu mă refer aici doar la explorat terase, licori și cadre bune pentru pozat – deși nici astea nu-s de lepădat.

Joacă cu miei

Aș vrea să trecem la nivelul următor, să ne dăm șansa de a ne desfășura în cadre noi, de a experimenta mai mult cu noi înșine și cu tot ceea ce ne înconjoară. Activități cool sunt cu duiumul, dar sar în ajutorul vostru cu două recomandări de oameni faini, care pun la cale acțiuni care ne mișcă trupurile și ne hrănesc mințile.

Fiți curioși să descoperiți împrejurimile printr-o drumeție sau o tură cu mountainbike-ul (electric!) – în felul acesta vă asigurați și un binemeritat boost de endorfine. Trail Guide se pricepe de minune să vă ghideze în aventuri per pedes sau pe două roți, croite special pentru voi. Vă pune la dispoziție echipamentul necesar; cunoștințe vaste în materie de poteci, cultură și gastronomie locale; bună dispoziție și răbdare. Muuultă răbdare.

Gastronomie locală

Dacă aveți chef de o ieșire, dar vă temeți de febră musculară, poate că ar fi mai potrivit să faceți o baie de soare în timp ce plutiți pe un stand up paddle. Musai cu picnic. Cei de la Powplaca pregătesc evenimentele pentru noul sezon și vă puteți alătura lor. Vă pun la dispoziție echipamentul necesar și vă învață să plutiți liberi, iar dacă vă prinde curajul, puteți apoi să închiriați sup-urile și să vă creați propriile aventuri.

E timpul pentru ceva nou și nu, nu o să vă spun să scoateți capul din social media și să vă trăiți viețile, pentru că activitățile de mai sus sunt și bune oportunități pentru content de calitate (wink, wink).

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.