Grupa Montana: Transilvania

Ani Drumetiei icon0 min.

Circuit Ilimbav

Drumetie pe Colinele din imprejurimea Ilimbavului cu o panorama superba.Masa se va servi pe varful dealului Fofezu, iar mancarea provine din agricultura biodinamica.

Ani Drumetiei icon0 min.

Circuit Biertan

Vă propunem o drumeție în familie, potrivită pentru copii și patrupezi, de această dată în Colinele Transilvaniei, pe ruta: Biertan – Copșa Mare – Biertan.

Ani Drumetiei icon0 min.

Hosman – Glâmboaca – Fofeldea – Hosman

Circuitul pornește din vecinătatea Bisericii fortificate din Hosman, unde vom găsi un loc pentru a lăsa mașinile și vom urca către sud, în direcția satului Glâmboaca situat pe malul Oltului. Ajunși pe culmea dealului vom admira panorama maiestuoșilor Munți Făgăraș …

Citește mai mult

Ani Drumetiei icon0 min.

Muchia Buteanu – Vf. Netedu

Un traseu spectaculos și mai puțin bătătorit de turiști, cu panorame superbe în toate direcțiile: Bâlea Cascadă – Vârful cu Jnepeni – Lăculețul Buteanu – Vf. Buteanu – Vf. Netedu – Șaua Netedu – Bâlea Lac – Bâlea Cascadă

Ani Drumetiei icon1 min.

Circuit pe dealurile din Rășinari

Vom porni de la vărsarea văii Strâmba în valea Sevișului (Curmătură), unde vom găsi un loc pentru a lăsa mașinile și vom urca către sud, pe valea Strâmba. După 1,5 km parcurși pe vale, vom părăsi drumul forestier și vom …

Citește mai mult

Ani Drumetiei icon0 min.

Circuit pe dealurile Mediașului

Ne bucurăm de o zi frumoasă pe Via Transilvanica, aflând mai multe despre Mediaș ca metropolă a vinului dar și savurând câteva soiuri din zonă – unul crescut chiar pe dealurile orașului.

Ani Drumetiei icon0 min.

Domeniul Club Ecvestru Transilvania

Fie că alegi o plimbare scurtă cu poneiul, fie că alegi o tură mai lungă, domeniul Clubului Ecvestru Transilvania este locul numai bun de descoperit într-o aventură ecvestră. 

Ani Drumetiei icon0 min.

Satul Prod

Cross Country Farm este exact locul pe care-l căutai dacă îți dorești să descoperi tainele satului Prod într-o plimbare ecvestră.