Traseu: Drumeție cu familia: circuit Cisnădioara-Șaua Măgura-Vf. Măgura

Pretabil pentru toate anotimpurile

Traseu Circuit

Marcaj

Dificultate

Mediu

Distanță

15.27 km

Durata

5:20 ore

Urcare

796 m

Coborâre

796 m

Descarcă harta:

GPX KML
  • Descriere

  • Cum ajung

  • Vremea

Drumeție cu familia: circuit Cisnădioara-Șaua Măgura-Vf. Măgura

Dragi drumeți, 

 Vă invităm să ieșiți la mișcare în aer liber în drumeția tip circuit: Cisnădioara-Șaua Măgura-Vf. Măgura

Vom porni din centrul satului Cisnădioara, și vom urca pe valea Argintului, urmând marcajul triunghi albastru, către Curmătura Măgurii. Aici vom coti spre Est și, după un urcuș mai susținut, vom atinge vf. Măgura și ne vom bucura de o panoramă deosebită asupra împrejurimilor.După un popas de 15 minute, vom coborî pe traseul cruce albastră pentru a ajunge înapoi, în centrul satului Cisnădioara.

Costuri:

50 lei/adult sau copil peste 14 ani, gratuit pentru copii între 8 și 14 ani.

———————————————

Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.

———————————————

Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu.Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Latitudine

45.704554

Longitudine

24.111602

Accesează coordonatele in Google Maps:

Găsește locația

Ne întâlnim dimineața în parcarea magazinului DECATHLON, din Shopping City Șelimbăr, ora 8.30. Ne vom deplasa cu mașinile personale, pe ruta: Sibiu–Cisnădioara.