Traseu: Drumeție Râu Sadului cu masă tradițională la stână

Pretabil pentru toate anotimpurile

Traseu Circuit

Marcaj

Dificultate

Mediu

Distanță

14.67 km

Durata

5:5 ore

Urcare

730 m

Coborâre

684 m

Descarcă harta:

GPX KML
  • Descriere

  • Cum ajung

  • Vremea

Drumeție Râu Sadului cu masă tradițională la stână

Dragi drumeți,

Vă propunem o experiență inedită în zona Râu Sadului, cu masă tradițională la finalul drumeției la familia Stancu, în Fundu Râului.

Pornim cu pași vioi în drumeția tip circuit, urmărind traseul: Râu Sadului-Șaua Apa Cumpanită-Fundu Râului. Ne vom bucura de priveliști inedite către Munții Lotrului și către Munții Făgăraș, vom străbate colibele sădenilor de pe plai, iar în Fundu Râului vom servi o masă tradițională cu preparate din carne de porc, brânzeturi, bulz ciobănesc pe jar și băuturi calde.

Costuri:

50 lei/adult sau copil peste 14 ani, gratuit pentru copii între 8 și 14 ani.În afară de costul drumeției, vor trebui achitate serviciile de masă de la final: 50 lei/persoană. Aceste sume se vor plăti numerar, la începerea drumeției.

———————————————

Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.

———————————————

Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu.Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Latitudine

45.623415

Longitudine

24.058905

Accesează coordonatele in Google Maps:

Găsește locația

Ne întâlnim dimineața în parcarea magazinului DECATHLON, din Shopping City Șelimbăr, ora 8.30. De acolo ne vom deplasa cu mașinile personale, pe ruta: Sibiu –Cisnădie –Râu Sadului.

Putem asigura transportul tur-retur unui nr. limitat de persoane. Pentru rezervarea locului vă rugăm să ne contactați telefonic, la nr. 0722-177001, după efectuarea înscrierii.După finalizarea procesului de înscriere, ghidul va crea un grup de whatsapp pe care ne vom organiza / redistribui în mașinile celor care vin cu mașina. Costurile de transport ale acestora vor fi acoperite, în comun, de către ocupanții mașinii respective (costul aproximativ va fi de aprox. 20 lei / pers).