Moșnean la origini, Liviu Ganea este unul dintre primii producători care au aplicat pentru folosirea mărcii „Din Hârtibaciu, cu drag”, și participă la multe evenimente hârtibăcene cu produsele lui, o gamă largă de siropuri, gemuri, dulcețuri, zăcuscă, miere și alte …
Arhive: Puncte de interes
Dudi Presecan este originar din satul Mândra, comuna Loamneș, A locuit împreună cu soția sa în Barcelona, iar acum a revenit acasă cu dorința de a-și deschide un restaurant. Așa a devenit Brutăria La Muma, un loc inspirat din arta …
Cabana Dintre Vii este rezultatul unui vis împlinit, care a transformat vechea unitate viticolă renumită sub marca Dacia Apold, într-un loc de poveste în mijlocul unui domeniu viticol. Situată în Apoldu de Sus, la numai 30 km de orașul Sibiu, …
În 2006 Mioara Cioran și familia ei au înființat pensiunea Bio-Haus. Locul, cu liniștea sa specifică, au definit pensiunea: cât vezi cu ochii te înconjoară doar dealuri cu fânețe și pădure. În nopțile de vară, la foc, pot fi admirate stelele, …
Locul unde te simți acasă, departe de casă! Din momentul în care au ajuns în Veseud, gazdele acestui minunat loc și-au dorit să transforme casa de la numărul 11 într-un lăcaș al celor care vor să-și petreacă o vacanță de …
De la fermă la farfurie! Acesta este laitmotivul după care se orientează gazdele de la Albota. Pe lângă bucatele absolut delicioase pe care le oferă la restaurantul lor cu o terasă imensă și umbroasă, turiștii se pot bucura de experiența …
Microferma Albăstrea este situată într-un sat tradițional al Țării Oltului și oferă o diversitate mare naturală, dar și a producției. Pe o suprafață de 2.5 hectare, Agnes cultivă legume și fructe certificate ecologic, crește oi, găini și rațe și oferă …