Experiență | Ture de e-bike în Țara Oltului

Aventuri
Ani Drumetiei icon

Locația

Turnu Roșu

  • Descriere

Ce mod mai bun de a combina o tură sportivă și de a descoperi frumusețile naturii decât o tură pe bicicletă? Pe lângă beneficiile pentru sănătate, bicicleta oferă împliniri și pentru trup, dar și pentru minte și suflet. Îți oferă acea gură de aer proaspăt atunci când cobori un deal, îți oferă încă un moment de libertate în bătaia vântului, îți oferă simplitatea unei drumeții în echilibru deplin.

Alege o tură pe dealurile județului Sibiu, în Țara Oltului. Ghidul tău, Alexandru Costeiu de la Transylvania Ebike Tours, nu numai că te va ajuta să descoperi peisaje maiestuoase, pe trasee și plaiuri de poveste, dar le va și presăra cu povești ale locului și bucate alese.

.

Din pachetele de picnic nu vor lipsi produsele tradiționale, iar popasul va deveni garantat un adevărat festin.

Traseul oferă prilejul unei vizite la Rezervația Geologică de la Turnu Roșu, adevărate monumente ale naturii. Elementele de valoare paleontologică deosebite ale Rezervaţiei „Calcarele eocene de la Turnu Roşu” au fost semnalate şi i-au preocupat pe specialişti încă din anul 1850. După studiul lui M.J. Ackner, J. Neugeboren a prezentat pentru prima oară în Transilvania (1851) bogăţia faunei fosile, formate în urmă cu milioane de ani în acest spaţiu, împărţit de Valea Satului de la marginea sud-estică a localităţii Turnu Roşu. Amplasate pe suportul cristalin al Munţilor Făgăraş, rocile sedimentare (biogene) de aici sunt alcătuite din corpurile fosile ale multor specii de plante şi animale care au trăit în apele mării de atunci.


Experiență | Ture de ebike în Țara Oltului

  • Tură de biciclete propusă de Transylvania E-bike Tours
  • Vizită la Rezervația Geologică de la Turnu Roșu
  • Pachete de picnic cu produse tradiționale

Contact: Transylvania E-bike Tours

https://www.facebook.com/transylvania.ebike.tours

0742 996 598

transylvania.ebike.tours@gmail.com

Contact: Rezervația Geologică de la Turnu Roșu: 0269 527 888