Dragi drumeți,
Vă invităm de vineri pe sâmbătă 13-14 Septembrie la o tură specială, tură de noapte cu răsărit pe Vf. Negoiu. Drumeția este una de dificultate mare cu o diferență de nivel de 1400m. Traseul pe care îl vom urma este: Bâlea Lac – Șaua Paltinu – Vf.Laița – Vf.Lăițel – L.Călțun – Portița Călțunului – Strunga Doamnei – Vf.Negoiu – L.Călțun – Poteca lui Gligorea – Bâlea Lac, fiind un traseu de creastă foarte spectaculos și pitoresc.
UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?
Vineri – 13 Septembrie, ora 22.00, în parcarea magazinului Hervis – Shopping City Șelimbăr
ECHIPAMENT NECESAR
bocanci de munte PESTE GLEZNĂ (atentie: NU vor fi acceptați participanții care nu îndeplinesc aceast criteriu)
haine de ploaie/vânt, în mai multe straturi
strat termic
căciulă, mănuși
pelerină
sepcuță / protecție soare
frontală ÎNCĂRCATĂ + akku/baterii de rezervă
sticlă cu apa (min 1l)
Mâncare
Recomandabil:
bete de trekking
COSTURI
70 lei/persoană
Pentru copii până în 14 ani participarea este gratuită, dacă sunt însoțiți de un adult. Tura se va ține cu maxim 20 de participanți.
TRANSPORT
Putem asigura transportul tur-retur unui nr. limitat de persoane. Pentru rezervarea locului vă rugăm să ne contactați telefonic, la nr. 0744-371547, după efectuarea înscrierii.
GHID
Radu Zaharie – ghid montan
Contact: 0744-371547
Notă:
– Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo și omogenitatea/eterogenitatea grupului.
– Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care vin echipați necorespunzător cerințelor sau cu condiție fizică neadecvată.
– Turele se țin în condiții de siguranță și cu un numar minim de participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a reprograma sau anula turele fără o notificare prealabilă dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite.
– Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția.
———————————————
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.
———————————————
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.