30 septembrie 2023

Drumeție în Munții Făgăras: Vf. Scara, Vf. Ciortea și Lacul Avrig

Ani Drumetiei icon

Traseu

Avrig - Avrig
Ani Drumetiei icon

Dificultate

Dificil

Dragi drumeți,

Vă invităm să ne bucurăm împreună de natură, sâmbătă, 30.09.2023 – Drumeție în Munții Făgăraș: Vf. Scara, Vf. Ciortea și Lacul Avrig. Drumeția este una de dificultate mare cu o diferență de nivel de cca. 1950 m. Traseul pe care îl vom urma este: P. Neamțului – Cab. Bărcaciu – Muchia Scărișoarei – Vf. Scara – Vf. Ciortea – L .Avrig – Cab. Bărcaciu – P. Neamțului

UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?

La ora 06.00, în parcarea magazinului Hervis – Shopping City Șelimbăr.

ECHIPAMENT NECESAR

bocanci de munte, rigizi, impermeabili și PESTE GLEZNA  (atenție: NU vor fi acceptați participanți care nu îndeplinesc acest criteriu)
haine de ploaie/vânt, în mai multe straturi
strat termic

căciulă/mănuși

șapca/protecție soare
pelerină
sticlă cu ceai/apa (min 1l)
sandwich-uri/gustari

Recomandare:

bețe trekking

COSTURI

70 lei/adult

Pentru copii până în 14 ani participarea este gratuită, dacă sunt însoțiți de un adult. Tura se va ține cu maxim 20 de participanți.

TRANSPORT

Putem asigura transportul tur-retur unui nr. limitat de persoane. Pentru rezervarea locului vă rugăm să ne contactați telefonic, la nr. 0744-371547, după efectuarea înscrierii.

Nota: Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo și omogenitatea/eterogenitatea grupului.
Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția.
Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care nu vin echipați corespunzător cerințelor.

———————————————

Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.

———————————————

Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu.Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Data drumeției

30 septembrie 2023

Punct plecare

Hervis Shopping City Șelimbăr

Ora de plecare

06:00

Durata drumeției

12 ore

Dificultate

Dificil

Diferență nivel

1950 metri

Cost / persoană

70 lei