Traseu: Ciupari – Poiana Trandafirilor – Coada Lacului Sadu II

Pretabil vara

Traseu Deschis

Marcaj

Montan - Punct roșu

Dificultate

Mediu

Distanță

6.89 km

Durata

2:45 ore

Urcare

508 m

Coborâre

511 m

Descarcă harta:

GPX KML
  • Descriere

  • Cum ajung

  • Vremea

Ciupari – Poiana Trandafirilor – Coada Lacului Sadu II

Marcaj punct roșu pe fond alb: Ciupari (Râu Sadului) – Şaua Târnova – Poiana Trandafirilor (Rosengarten) -  coada Lacului Sadu II

Pornind din Valea Sadului, mai precis din Ciupari, spre traseul de creastă, acest circuit este unul ideal drumeților începători și familiilor care vor să parcurgă o drumeție cu priveliști spectaculoase și locuri de picnic. Circuitul traversează Vf. Drăguţ, prin Poiana Trandafirilor și prin Curmătura Măgurii. Este un traseu plăcut, prin păduri și pe creastă, cu priveliști spre Valea Sadului și culmile secundare.

Latitudine

45.637128

Longitudine

24.079823

Accesează coordonatele in Google Maps:

Găsește locația

Singura modalitate de a ajunge în Râu Sadului este utilizând automobilul personal. Drumul durează în jur de o oră și vă veți putea bucura peisajul montan minunat, care cucerește tot mai mult carosabilul, parcă înghișindu-l. Pentru a avea un impact minim asupra mediului înconjurător și al poluării vă sfătuim să vă grupați în cât mai puține mașini. La baza traseului veți găsi o hartă cu toate informațiile pentru parcurgerea traseului. Urmăriți marcajele și signalistica traseului și vă va fi foarte ușor să vă croiți drumul. Drumeție plăcută!