Dragă iubitor de natură,
Știm că ești un explorator pasionat și încântat de fiecare destinație pe care o vizitezi și ai vrea să ai fotografiile imediat cum te-ai întors acasă!
Hai cu noi și te vom învăța câteva trucuri ca să ai fotografii cât mai reușite!
Rășinari este plin de culoare, perfect pentru a surprinde cadre minunate și de a păși în tainele fotografiei!
Gio, ghidul nostru “dinMărginime” îți va arăta satul Rășinari așa cum nu l-ai mai văzut! De la Piața Rășinari unde a prins viață în lockdown proiectul “dinMărginime” la muzeul satului. Porțile din Rășinari împreună cu oamenii locului. Vom lua la pas satul cu toate frumusețile lui, iar noi te vom ghida spre realizarea unor fotografii inedite!
UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?
Sâmbătă 03 mai 2025 ora 9.30 în parcarea de la Zoo.
Ne vom grupa în mașinile personale și vom pleca spre Rășinari.
INFORMAȚII TRASEU
Nivel: ușor
Durata drumeției: 4 ore
Durata experienței: 5 ore
Distanță: 4-5 km
ECHIPAMENT NECESAR
Bocanci sau ghete de trekking, ochelari de soare, camera foto sau telefon dotat cu camera foto, bidon de apă, un ghizdan/rucsac mic.
COSTURI
Tura foto ghidată – 85 de lei
Copiii sub 14 ani – gratuit!
Numărul participantilor este limitat la 12 persoane
Opțional:
Participanții vor experimenta degustari de produse locale preparate în mod artizanal, disponibile contra-cost sub formă de donație.
GHID
Asociația Artografica: Ștefan Dragomir – Îndrumător foto și Georgiana Tara – ghid turistic
Telefon: 0721/325 177
Notă:
– Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo și omogenitatea/eterogenitatea grupului.
– Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care vin echipați necorespunzător cerințelor sau cu condiție fizică neadecvată.
– Turele se țin în condiții de siguranță și cu un numar minim de participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a reprograma sau anula turele fără o notificare prealabilă dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite.
– Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția.
———————————————
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.
———————————————
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.