14 iulie 2024

Drumeție, teatru și picnic cu fructe la Cisnădioara

Ani Drumetiei icon

Traseu

Cisnădioara - Cisnădioara
Ani Drumetiei icon

Dificultate

Ușor

Dragă drumeț,

Deconectează-te pentru o zi și vino cu noi într-o drumeție frumoasă pe Valea Argintului la Cisnadioara să ne bucurăm impreuna de un picnic gustos de fructe și de cel mai îndrăgit spectacol BIS Teatru “Anaz și Dragonul”, in în spațiul sublim de la MOONDASH ART GARDEN (Valea Luminoasa nr.176).
Așadar spectacolul din Cisnădioara va fi împlinirea unei drumeții prin natură potrivită tuturor vârstelor.

UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?

Data: 14.07.2024 la ora 09:30
Locul: Parcarea din fața Pensiunii “Dumbrava Sibiului” și a Hotelului Hilton.
Ne vom grupa în mașinile personale și vom porni spre Cetatea Cisnădioara

INFORMAȚII TRASEU

Nivel : ușor
Diferența de nivel: 100 m
Durata: 4 – 5 ore
Distanță: 5 km.
Vom începe cu vizita Cetății Cisnădioara la ora 09:45, apoi vom porni spre Valea Argintului, unde vom asculta povesti frumoase si ne vom bucura de un picnic gustos de fructe in mijlocul naturii, urmând ca la ora 14:00 sa participam la spectacolul “ANAZ ȘI DRAGONUL” de la Moondash Art Garden (Cisnădioara).

Despre spectacol:
“ANAZ ȘI DRAGONUL”, după o poveste de Bianca Babeș, este un basm fantastic despre dragonul bubos și urâcios din noi, care se metamorfozează în urma întâlnirii cu o zână posibilă.
Un spectacol plin de culoare, cu umor, cu muzică, cu dragoni, cu zâne și mai ales cu dragoste, cu multă dragoste.
Alexandru Romeascu și Diana Cătănescu istorisesc povestea transformării lui Bu (un dragon urâcios și bosumflat) în urma unei călătorii inițiatice alături de Anaz, o creatură zănatecă și zânatică.
O poveste pentru adolescenții din noi, o tresărire, o adiere.
Un drum inițiatic al maturizării, o împărtășire a singurătății.
O poveste despre iubire, și cam atât. Dar e suficient, nu?

Dacă doriți să veniți doar la spectacol, vă rugăm să ne anunțați telefonic la numărul 0773736830.

ECHIPAMENT NECESAR

Echipamentul montan este obligatoriu: bocanci, tricouri, șosete și pantaloni de schimb, pelerină de ploaie, pălărie de soare, cremă protecție solară, spray insecte, sticlă cu apă min 1 litru, gustare pe parcursul traseului.

COSTURI

70 lei/ adult – participarea la drumeție și vizită în Cetate.
35 lei/ copil – participarea la drumeție și vizită în Cetate.
La spectacolul de la MOONDASH ART GARDEN (Cisnădioara) intrarea este liberă.

GHID

Nicoleta Ocneriu – ghid montan
Contact: 0742 667 196

Notă:

– Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo și omogenitatea/eterogenitatea grupului.
– Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care vin echipați necorespunzător cerințelor sau cu condiție fizică neadecvată.
– Turele se țin în condiții de siguranță și cu un numar minim de participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a reprograma sau anula turele fără o notificare prealabilă dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite.
– Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția.

———————————————
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.
———————————————
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Data drumeției

14 iulie 2024

Punct plecare

Pensiunea Dumbrava Sibiului

Ora de plecare

09:30

Durata drumeției

4-5 ore

Dificultate

Ușor

Cost / persoană

70 lei