20 aprilie 2024

Drumeție pentru cei mici cu plimbare pe ponei și vizită la ferma de animale

Ani Drumetiei icon

Traseu

Ilimbav - Ilimbav
Ani Drumetiei icon

Dificultate

Ușor

Dragi drumeți,

În această experiență copiii și adulții vor învăța despre agricultura Tradițională românească amestecată cu tradiția germană direct de la Eugen Sopa fermier agricultor din satul Ilimbav și de la soția acestuia, Greulich Daniella fermier originar din regiunea Baden Wurtenberg.
Cei mici vor putea încerca să călărească un ponei sau se vor putea plimba cu trăsura trasă de cal.
Doritori se vor putea bucura de gustul autentic al produselor crescute tradițional în ferma familiei Sopa.

UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?

Ora 11.00, Ferma Bio Food Ilimbav.

ECHIPAMENT NECESAR

echipament pentru drumeții lejere (bocanci, geacă impermeabilă).

COSTURI

Adulți: 70 ron/persoană
Copii: 35 Ron/persana.
Mâncarea de prânz: bufet picnic tradițional: opțional
Adulți: 50 Ron/pers.
Copii: 30 Ron/pers.

GHID

Catri Naicu – 0745 652 256

Notă:

– Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo și omogenitatea/eterogenitatea grupului.
– Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care vin echipați necorespunzător cerințelor sau cu condiție fizică neadecvată.
– Turele se țin în condiții de siguranță și cu un numar minim de participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a reprograma sau anula turele fără o notificare prealabilă dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite.
– Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția.

———————————————
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.
———————————————
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Data drumeției

20 aprilie 2024

Punct plecare

Ferma Bio Food Ilimbav

Ora de plecare

11:00

Durata drumeției

5-6 ore

Dificultate

Ușor

Cost / persoană

70 lei