Warning: Undefined array key "" in /home/aniidrum/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/single-traseu.php on line 8

    Warning: foreach() argument must be of type array|object, bool given in /home/aniidrum/public_html/wp-content/themes/generatepress_child/single-traseu.php on line 102

Route: Drumeție cu familia: circuit Cisnădioara-Șaua Măgura-Vf. Măgura

All seasons

Circular trail

Mark

Difficulty

Medium

Distance

15.27 km

Duration

5:20 hours

Ascent

796 m

Descent

796 m

Download the map:

GPX KML
  • Description

  • How do I get there

  • Weather

Drumeție cu familia: circuit Cisnădioara-Șaua Măgura-Vf. Măgura

Dragi drumeți, 

 Vă invităm să ieșiți la mișcare în aer liber în drumeția tip circuit: Cisnădioara-Șaua Măgura-Vf. Măgura

Vom porni din centrul satului Cisnădioara, și vom urca pe valea Argintului, urmând marcajul triunghi albastru, către Curmătura Măgurii. Aici vom coti spre Est și, după un urcuș mai susținut, vom atinge vf. Măgura și ne vom bucura de o panoramă deosebită asupra împrejurimilor.După un popas de 15 minute, vom coborî pe traseul cruce albastră pentru a ajunge înapoi, în centrul satului Cisnădioara.

Costuri:

50 lei/adult sau copil peste 14 ani, gratuit pentru copii între 8 și 14 ani.

———————————————

Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.

———————————————

Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu.Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Latitude

45.704554

Longitude

24.111602

Access the coordinates in Google Maps:

Find the location

Ne întâlnim dimineața în parcarea magazinului DECATHLON, din Shopping City Șelimbăr, ora 8.30. Ne vom deplasa cu mașinile personale, pe ruta: Sibiu–Cisnădioara.