Route: Drumeție cu familia: circuit Cisnădioara-Șaua Măgura-Vf. Măgura

  All seasons

  Circular trail

  Mark

  Difficulty

  Medium

  Distance

  15.27 km

  Duration

  5:20 hours

  Ascent

  796 m

  Descent

  796 m

  Download the map:

  GPX KML
  • Description

  • How do I get there

  • Weather

  Drumeție cu familia: circuit Cisnădioara-Șaua Măgura-Vf. Măgura

  Dragi drumeți, 

   Vă invităm să ieșiți la mișcare în aer liber în drumeția tip circuit: Cisnădioara-Șaua Măgura-Vf. Măgura

  Vom porni din centrul satului Cisnădioara, și vom urca pe valea Argintului, urmând marcajul triunghi albastru, către Curmătura Măgurii. Aici vom coti spre Est și, după un urcuș mai susținut, vom atinge vf. Măgura și ne vom bucura de o panoramă deosebită asupra împrejurimilor.După un popas de 15 minute, vom coborî pe traseul cruce albastră pentru a ajunge înapoi, în centrul satului Cisnădioara.

  Costuri:

  50 lei/adult sau copil peste 14 ani, gratuit pentru copii între 8 și 14 ani.

  ———————————————

  Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.

  ———————————————

  Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu.Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

  Latitude

  45.704554

  Longitude

  24.111602

  Access the coordinates in Google Maps:

  Find the location

  Ne întâlnim dimineața în parcarea magazinului DECATHLON, din Shopping City Șelimbăr, ora 8.30. Ne vom deplasa cu mașinile personale, pe ruta: Sibiu–Cisnădioara.